ө   
қ


қ, ғ өң

, , .
- , ң?!
ң ә ң ө,
қ ң өң, ү?!

-, ққ қғң ү-,
ң ү ө ү.
қ әң қғ ,
қ, қғ -.

, , ,
қ , ө, ,
, ,
ү , қ әң .

Ә ө,
ғ ң?
ә ,
ң ү ө?!

Ә, , ,
Қғ қң- -қ,
ө қң, ң,
ң ә.

қ-қң, ң,
Ә қң-, ң,
Ә-, ҳә қң ,
қ ғ ң?!

Ә , , ң,
ғ ө ҳә .
ң ,
!!!

Ққ қ Қ .
Ққ . .
ң:
E-Mail:
| | |
:
          
ң

ң: